Paketat e Internetit Familjare

Duke Filluar nga 1.400Lek/muaj

BIZNES FIBRA 10

Duke Filluar nga 1.400Leke/muaj

BIZNES FIBRA 20

Duke Filluar nga 1.900Leke/muaj

BIZNES FIBRA 40

Duke Filluar nga 2.500Leke/muaj

BIZNES FIBRA 100

Duke Filluar nga 5.000Leke/muaj

Zgjidhni paketen tuaj Familjare

FIBRA 10

1.400 L/muaj
 • Download – 10Mbps
 • Upload –      2Mbps
 • Abonim 6 Mujor– 7.500 leke
 • Abonim Vjetor – 14.000 leke
 • Garanci Pajisjeje – 3.00 leke

FIBRA 20

1.900 L/muaj
 • Download – 20Mbps
 • Upload –      5Mbps
 • Abonim 6 Mujor– 10.200 leke
 • Abonim Vjetor – 19.400 leke
 • Garanci Pajisjeje – 3.00 leke

FIBRA 40

2.500 L/muaj
 • Download – 40Mbps
 • Upload –      10Mbps
 • Abonim 6 Mujor– 13.500 leke
 • Abonim Vjetor – 25.500 leke
 • Garanci Pajisjeje – 3.00 leke

FIBRA 100

5.000 L/muaj
 • Download – 100Mbps
 • Upload –      20Mbps
 • Abonim 6 Mujor– 27.000 leke
 • Abonim Vjetor – 50.000 leke
 • Garanci Pajisjeje – 3.00 leke

PJESË TË PAKETËS

 • Kosto instalimit paguhet vetem njehere ne fillim bashke me lidhjen e kontrates
 • Garancia e pajisjes eshte 3.000 Leke dhe kthehet ne rast te prishjes se kontrates
 • Te gjitha cmimet jane perfshire TVSH
 • Te gjitha pagesat jane parapagim