Paketat e Internetit Biznes

Duke Filluar nga 1.990Lek/muaj

BIZNES FIBRA 10

Duke Filluar nga 1.990Leke/muaj

BIZNES FIBRA 20

Duke Filluar nga 2.800Leke/muaj

BIZNES FIBRA 40

Duke Filluar nga 3.700Leke/muaj

BIZNES FIBRA 100

Duke Filluar nga 6.800Leke/muaj

Zgjidhni paketen tuaj Biznes

FIBRA 10

1.990 L/muaj
 • Download – 10Mbps
 • Upload –      10Mbps
 • Abonim 6 Mujor– 10.700 leke
 • Abonim Vjetor – 20.300 leke
 • Garanci Pajisjeje – 5.00 leke

FIBRA 20

2.800 L/muaj
 • Download – 20Mbps
 • Upload –      20Mbps
 • Abonim 6 Mujor– 15.100 leke
 • Abonim Vjetor – 28.500 leke
 • Garanci Pajisjeje – 5.00 leke

FIBRA 40

3.700 L/muaj
 • Download – 40Mbps
 • Upload –      40Mbps
 • Abonim 6 Mujor– 19.900 leke
 • Abonim Vjetor – 37.700 leke
 • Garanci Pajisjeje – 5.00 leke

FIBRA 100

6.800 L/muaj
 • Download – 100Mbps
 • Upload –      100Mbps
 • Abonim 6 Mujor– 36.700 leke
 • Abonim Vjetor – 69.300 leke
 • Garanci Pajisjeje – 5.00 leke

PJESË TË PAKETËS

 • Kosto instalimit paguhet vetem njehere ne fillim bashke me lidhjen e kontrates
 • Garancia e pajisjes eshte 3.000 Leke dhe kthehet ne rast te prishjes se kontrates
 • Te gjitha cmimet jane perfshire TVSH
 • Te gjitha pagesat jane parapagim